7. Sınıf İngilizce Test


Sponsorlu Bağlantılar

7.sınıf İngilizce Testi – 2


7.Sınıf İngilizce Testi – 2

1) They didn’t TV last nigt ……………they?

a)was b)did
c)were d)didn’t

Sponsorlu Bağlantılar

2)We…………..to İzmir last year.

a) going b)went
c)goes d)go

3)They don’t drink tea,…………………?

a)are they b)does they
c)do they d)did they

4)I was in Antalya……………summer.

a)this b)last
c)every d)any

5)This month……….November.

a)is b)are
c)were d)was

6) A: ……………were you yesterday morning?
B:At school

a)when b)what time
c)where d)how often

7)Ayşe went to İzmir last Summer,……………..?

a)didn’t she? b)did she?
c)doesn’t she? d)does she?

8)This year you are in 7th class, but last year…………..in 6th class.

a)are b)weren’t
c)were d)was

9) An elephant is …………………..than a cat.

A) as big as
B) as small as
C) bigger
D) smaller

10) İstanbul is…………………..than İzmir

A) more crowded
B) big
C) smaller
D) crowded

11) I have got …………. apples
a) a little b) any
c) a lot of d) so much

12) Helin is 1.58 cm tall and Pınar is 1.70 cm tall .Pınar is …………. than Helin.
a) tall b) the tallest
c) tallest d) taller

13) We wear school uniforms at school ,……….. ?
Complete the taq question .

A ) aren ‘t we C ) don ‘ t they
B ) don’t we D ) didn’t we

14). I ……. the letter yesterday .
Boşlukları doldurunuz .

A) did wrote C ) write
B ) didn ‘t wrote D )wrote

15)We _________________our holiday in Alanya last summer.

a)spend b)are spending
c)will spend d)spent

16)Jenny likes reading books,____________________________?

a)doesn’t she b)isn’t she
c)does she d)is she

17) I am coming with you,……….?

a)am I b) aren’t I
c) are I d) am not I

18)I……… my grandmother last weekend.

a)am visiting b)has visited
c)visited d)visit

19)Wane…….to the cinema with her friends yesterday.

a)went b)sent
c)played d)cleaned

20) My father ………… a new car yesterday

a)buy b) buys
c) bought d) is buying

CEVAP ANAHTARI
1 B 11 C
2 B 12 D
3 C 13 A
4 B 14 D
5 A 15 D
6 C 16 A
7 A 17 B
8 C 18 C
9 C 19 A
10 A 20 C

7.sınıf İngilizce Testi – 6

7.Sınıf İngilizce Testi – 6

1) They _________ football yesterday.

a) play b ) were
c ) played d ) playing

2) I did my homework last night …………………………………..

a) by himself b) myself
c) yourself d) by myself

3) I would like …………………………………………….

a) to a pizza b) a pizza
c) too buy a pizza d) to pizza

4)The Nile is ………………………. The Kızılırmak.

A)long than B)longer than
C)long that D)long

5)They don’t go to concert every weekend, …………….?

A)do they B)does they
C)don’t they D)doesn’t they
6)İstanbul is ………..a Ankara

a)crowd b)the most crowded
c)more crowded d)crowded

7) He ……………….visit his grandfather yesterday

a)isn’t b)aren’t
c)didn’t d)wasn’t

8)My father went to Ankara…………………..

a)tomorrow b)today
c)last week d)this week

9)Asiye and Ali ______________ tennis at weekends.

a)plays b)is playing
c)play d)playing

10) İzmit is __________________ Balıkesir.

a)more crowded than b)crowded than
c)crowded d)the most crowded
11)He always plays computer games. ………………..?

a)is he b) doesn’t he
c) don’t he d) Isn’t he

12)Ayşe is _________girl in the class.

a)the most beautiful b)more beautiful
c)the beautifulest d) beautiful

13)Lake Van is ________than Lake Burdur.

a)taller. b)larger
c)more expensive d)smaller

14)İzmir is _________than Ankara.

a)colder b)faster
c)hotter d)taller

15)Ağrı is as ___________as Kars.

a)long b)hot
c)tall d)cold

16)…………..you ever seen a film of Harry Potter?

A)Has B)Did
C)Have D)Are

17)Mount Süphan is…………..than Mount Uludağ but Mount Ağrı is………… in Turkey
A)high / higher
B)higher / highest
C)high / the highest
D)higher / the highest

18)The color of their house……………ours.
A)are / as same as
B)is / the same as
C)is / the same
D)are / different
19)There isn’t ……………milk at home. I’m going to buy……………..
A)some / much B)any / a few
C)any / a little D)much / many

20)What kind of meal would you like to…………… for dinner?
A)to eating B)to eat
C)eat D)eating

CEVAP ANAHTARI
01 C 11 C
02 D 12 A
03 B 13 B
04 B 14 C
05 A 15 D
06 C 16 C
07 C 17 D
08 C 18 B
09 A 19 C
10 A 20 C

7.sınıf İngilizce Testi – 5

7.Sınıf İngilizce Testi – 5

1)You …………………… to write a letter.

A)want B)want to
C)was D)would

2) I can run _________________ a tiger.

A) as fast as B)fastest
C)faster D)as fast

3)Winter is the________________ season of the year?

A) as cold as B)colder
C)coldest D)cold

4)What do you prefer reading?

A)I prefer read book.
B)I prefer to reading book.
C)I prefer to read book.
D)I prefer reading book.

5)İstanbul is the ________ city in Turkey.

A)biggest B)bigger
C)as big as D)big

6)This is the………suit I’ve ever bought.

A)cheap B)more cheap
C) most cheap D)cheapest

7) This is the……….cheapest book .

A)more B)most
C)the most D) —-

8)I can’t buy that dress. I want ………………one.

A)cheaper B)cheapest
C)the cheapest D)more cheap

9)This is …………………………… song I’ve ever heard.

A)bad B) worse
C) the most worst D) the worst

10) Today, Liz is _____woman in the world.

A) happiest B) the most happy
C) the less happy D) the happiest

11) You ………………. tidy your room.

A )had B) have to
C) haven’t D) has to

12)Aslı is as …………as Ayşe.

a) the same b) beautiful
c) different d) beauty

13)Do you want to go to cinema?
a) No,I prefer going to theatre.
b) Yes, I does.
c) No, I didn’t.
d) Yes,They do.

14)İstanbul is …………………………. city in Turkey.
a) more crowded b) the crowdest
c) the most crowded d) the most crowdest

15)You ……………….. cook anything for me tonight because I will be late. I can get a sandwich or something later.
A)have to B) must
C)doesn’t have to D) don’t have to

16)A: What’s ……………. animal in the world?
B: On land or in the sea?
A) as big as B) the biggest
C) bigger D) too big

17)The lesson today wasn’t …………………….. the one we had last week.
A) as interesting as
B) more interesting
C) the most interesting
D) so interesting

18)………………….. people are unemployed in our country because there aren’t enough jobs.

A) A little B) A lot of
C) A few D) Much

19) I …………………………. in İstanbul,my sister……………………….in Ankara
A)live/lives
B)lives/live
C)live/living
D)do/live

20)I’II buy……………………..bread.

A)any B) a few
C) some D)how many

CEVAP ANAHTARI
01 B 11 B
02 A 12 B
03 C 13 A
04 D 14 C
05 A 15 D
06 D 16 B
07 D 17 A
08 A 18 B
09 D 19 A
10 D 20 C

Sponsorlu Bağlantılar

Tepkin Ne Oldu?

Çok Tatlı Çok Tatlı
0
Çok Tatlı
Sesli Güldüm Sesli Güldüm
0
Sesli Güldüm
Rezil Rezil
0
Rezil
Kızgın Kızgın
0
Kızgın
Yok Artık Yok Artık
0
Yok Artık
Başarılı Başarılı
0
Başarılı

Yorum 0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7. Sınıf İngilizce Test

Giriş Yap

Hesabınız yok mu?
Üye Ol

reset password

Geri
Giriş Yap

Üye Ol

Not delilerine katıl!

Geri
Giriş Yap
Tür Seç
Kişilik Testi
Kişilik hakkında gizli kalmış özellikleri ortaya çıkarmaya çalışan sorular listesi.
Bilgi Yarışması
Bilgi seviyesini ölçmeye çalışan sorular listesi.
Anket
Karar verme veya düşünceleri toplamaya yardımcı olan oylama.
Hikaye
Görsellerle desteklenmiş şekilli yazılar.
Liste
Bildiğimiz liste.
Sıralı Liste
Sıralı Liste
Caps
Kendi caps'lerinizi oluşturmak için resim yükleyin.
Video
Youtube, Vimeo yada Vine Videoları